Khamis, Februari 10, 2011

CIPTAAN INOVATIF:HELMET CUKUR RAMBUT!!!

Nota: Fuyooo memang gempak mamat yang cipta benda 'alah' nih... jimat masa betul. Dah tak perlu pergi kedai gunting mamak. Tapi kalua dah ada kat market nanti, jangan pulak harganya terlampau mahal... seolah-olah harganya seperti pergi gunting rambut kedai mamak sebanyak 2-3 ribu kali... baik tak payah... Kita harap benda nih murah dan tahan lama. Paling penting tak membahayakan pengguna. Ya laa takut-takut bukan saja rambut yang kena cukur tapi dgn kulit-kulit kepala sekali sebab customer terlupa refill shave cream... tak ke kes naya~!!! Paling bagus masa mula naik motosikal rambut lebat... sampai-sampai time bukak helmet itu kapla suda abis licin satu kali... al-maklumlah baru balik umrah... heheheheee...

Topi keledar cukur rambut dalam tempoh 20 saat
LELAKI itu memakai topi keledar tersebut. GAMBAR KECIL : KEPALA lelaki berkenaan botak selepas topi keledar itu mencukur rambutnya dengan terdapat kesan krim di kulit kepalanya.

--------------------------------------------------------------------------------

NEW YORK - Seorang penduduk di sini mencipta topi keledar yang berfungsi untuk mencukur rambut hanya dalam tempoh 20 saat, lapor sebuah akhbar semalam.

Topi keledar itu mempunyai empat pisau pencukur yang melakukan tugas dengan bantuan dua motor selain dilengkapi krim pencukur.

Klip video topi keledar itu disiarkan di laman URLesque.com dan dicipta oleh seorang lelaki dikenali hanya dengan nama Boris.

Dalam klip tersebut, seorang lelaki menguji topi keledar tersebut walaupun dia kelihatan menggigil.

Selepas dia memakai topi keledar itu, rambut lelaki berkenaan licin dicukur dan terdapat krim berwarna putih pada kulit kepalanya. - Agensi

1 ulasan:

makio berkata...

ermm...best gunting rambut cara nie..tapi tak best sangat kalo..rambut botak habis...adoi...