Jumaat, Oktober 05, 2007

Zwan - Lyric

sekali lagi kita cuba dengarkan zwan...coz saya gemar melihat aksi bersahaja billy corgan dalam video clip ini...

5 ulasan:

AbGJaS berkata...

Hi Mr.Moderator,
Maaf prtanyaan saya ini di luar tajuk.

Sesekali saya musykil, adakah wajah yg terpampang dlm profil sebenarnya wajah sbnr Mr.Moderator?

Spt ada dua watak berbeza dlm blog Indie dan Saba. Skdr bertnya.>

MODERATOR berkata...

salam abgjas, semoga dirahmati Allah swt.

terimakasih kerana sudi bertanya dengan ikhlas. saya bukan tidak boleh jawab pertayaan tersebut...tapi saya tidak akan akan jawab. Maaf!

Rasanya biarlah wajah sebenar Mr. Moderator terus menjadi misteri dan seribu tanda tanya. Itukan lebih thrill.

Cukuplah saya cuba memperjelaskannya begini..."Kami ini ramai..."

Tapi blog terbaru the indie story,,,memanglah Bro' Shinri yang mengembangkan idea dan agak aktif mengasah bakat beliau dalam bidang penulisan kreatif. Namun beliau bukanlah Mr Moderator founder untuk blog Saba Islamic Family (personal album). Beliau sekadar menghantar penulisan dan yang bertanggungjawab dan mempunyai autoriti men "release" kan sudah tentu hak Mr. Moderator itu sendiri. its up to him...

Selain itu Brother Anwar Arabi pun sekali sekala ada menghantar tulisan beliau.

p/s: biasanya Mr.Moderator mengambil sikap "No Hal Punya!" kecuali kalau ada blog entry yang berbentuk lucah, mencarut, perkauman dan menghina agama. Kalau setakat hantar sajak meluahkan hati dan perasaan cinta...kira ok lagi! Sekali sekala layan jiwang...apa salahnya bukan? Pasal Video clip Zwan tu, si Bro' Shinri punya keje laa tue...sabar je laa. huhuhuuu!

MODERATOR berkata...

Opps lupa plak! abgjas...Bro' Shinri kim salam. Salam Raya. time kasih sudi masuk blog kami. Dan ada satu permintaan...lukislah kartun raya banyak2..bOle ke?

AbGJaS berkata...

Hi Mr.Moderator,

Terima kasih ats kesudian menjelaskan serba sedikit duduk perkara.

Nampaknya kemusykilan saya memang ada benarnya - ada byk watak di sebalik blog Indie & Saba.

Namun semua komen balas adalah tulisan Mr.Moderator sendiri, tak gitu?

Salam juga utk Bro.Shinri (saya dah tngok clip slm raya beliau).
Susah nak janji, saya akan cuba sediakan kartun Raya andai masa mengizinkan..

AbGJaS berkata...

Salam Mr.Moderator,
Sempena Aidilfitri ini, saya merendah diri memohon maaf andainya ada terkasar bahasa semasa berinteraksi menerusi laman blog selama ini.

Moga silaturRahim yg terjalin akan kekal dunia akhirat - amin.

Tidak lupa ucapan yg sama ditujukan kpd Bro.Shinri and Arabi. Bergembira selalu.