Sabtu, November 26, 2011

PERHIMPUNAN AGUNG UMNO AKAN BANTAI ANWAR IBRAHIM!

PECAHKAH BENTENG AZMIN ALI YANG BARU-BARU INI MENGISYTIHARKAN PAK SHEIKH SEBAGAI BAKAL PM MALAYSIA KE-7???


NAJIB RAZAK TELAH BERTINDAK CEMERLANG DARI SUDUT POLITIK. GERAKAN-GERAKAN POLITIK YANG BIJAK!

KEMERIAHAN SEMAKIN TERASA... TAPI KALAU KALAH PILIHANRAYA NANTI, BOLEH BERGELAK KETAWA LAGI KAH BANG?

Tak lama lagi akan adaPerhimpunan Agung UMNO di PWTC. bermula 29hb ni. Perhimpunan terakhir sebelum pilihanraya. Jentera akan digerakkan diseluruh negara. Najib Razak pasti akan memberi kata-kata pembakar semangat ahli-ahli UMNO diseluruh pelusok tanahair. Dapatkan Pakatan Rakyat bertahan???

Rempuhan demi rempuhan akan berlaku. Kukohkah benteng sentimen Anwar Ibrahim. Kajian yang dilakukan oleh pakar-pakar dari UIA tempohari menunjukkan populariti Anwar sedang merundum, sedangkan Najib Razak meningkat mendadak. Jadi jangan pandang enteng kecerdikkan Najib. Ingat Najib bukan Pak Lah!

Namun begitu negeri-negeri yang ditadbir oleh Pakata Rakyat seperti Selangor dan Penang telah menunjukkan prestasi yang SANGAT-SANGAT MENGKAGUMKAN... Syabaasss... Ekonomi telah ditadbir dgn begitu baik sekali. Lim Guan Eng telah dapat mengurangkan hutang Penang sebanyak 600 juta~!!! Hanya tinggal lagi 30 juta. Hutang lapok yg ditinggalkan oleh era BN. Prinsip kerajaan Penang sekarang adalah belanja hanya untuk keperluan bukan untuk bermewah-mewah.

Sementara kewibawaan Khalid Ibrahim telah terbukti, dgn Selangor kini mempunyai simpanan rizab sebanyak 1.1 BILLION~!!! ingat bukan million...tapi BILLION~!!!

WoW!

Tiada ulasan: