Sabtu, Mei 10, 2008

Muck - A Perfect Sunrise

buat Brother Ahmad Adam. stay cool!

adik-adik ni berbakat besar. mari kita try dengar muzik dia orang. D.I.Y...forever.

kalau tak salah ini ipoh 'scene'. my brother AZ, maybe kenal dengan dia orang nih sebab dia study kat uitm area ipoh.

So, dulu dia cakap memang ada 'hang out' dengan adik-adik ni kat Bodysurf Studio. saya tak kenal. coz saya lebih 'otai'...heh! dah retire. Lagipun ipoh jauh daa...

dont judge them by a long hair...but look straight to the great ideas. what a cool dude. bilik studio ni sempit, bole bikin jugak. salut!

ipoh mali tala sombong maaa...hehehe.

subuh sempurna.

3 ulasan:

idap... berkata...

assalamualaikum...
lagu ni dah lama, tapi 1st time tgk vclip. thanks bro. band sempoi. lagu orange school(kalau tak silap) diorg pon best

mirrul berkata...

mereka perform di mcpa hrni.mai lah p tgk:)

Tanpa Nama berkata...

hello bro, pekabar?
urmm.. video "A Perfect Sunrise" ni kalau x silap diorg bikin pada tahun era 2003-2004, band Muck ni start dari tahun 1994 kalau x silap.. aku penah jumpa drummer diorg dalam tahun 2009 kalau x silap, nama dia meor, dia ckp umur dia time tu dh 33 gitaris muck - kujoy (33) dan adik dia yg jd vokalis/gitar - ducktoi (32), so rasanya diorg ni bukan pangkat adik2 la kot sbb diorg dah ada sejak dari zaman underground lg..