Jumaat, Mac 07, 2008

Liputan Terkini : Anwar Ibrahim Turun Pasar Minggu Kampung Baru, KL (Khamis 6 Mac, Masa : 9.30 - 11 pm) JALAN DITUTUP !









































5 ulasan:

AbGJaS berkata...

Salam Moderator,
Dpt jg abgjas tengok suasana kempen di sana. Di tmpat abgjas, Pas dan Keadilan tak de sambutan..

Ambik gambar banyak2 lagi...dah tinggal 1 hari sblm mengundi!

Elhakim berkata...

MODERATOR!!!

minta tolong!!

Cuba kau UPLOADKAN FULL VERSION GAMBAR2 for the next ENTRY.

JANGAN KAU kecil atau besarkan saiz gambar.

aku nak tengok
1. maximum saiz secara default photo yg diambil.
2. performance kamera 8-megapixel spt kau punya ni
3. aku nak periksa setiap details dan texture gambar itu.
4. Aku akan cuba periksa sendiri gambar yang kau ambil itu untuk aku besarkan. Aku hendak nilai pada besar yang mana imej itu akan 'pecah'.

5. Kemudian aku hendak buat perbandingan antara 4, 5, 6, 10 dan 12 megapixels bagi jenis kamera yang lain melalui photo-flickr.

tq...

pokok-pangkal,
jangan lupa letakkan imej/photo pada saiz default

Té la mà Maria - Reus berkata...

very good blog, congratulations
regard from Catalonia Spain
thank you

Mak Su berkata...

ramai pengunjung ya

rastom berkata...

Tuan Moderatoruddin!

Upload RAW lah! hehe!