Selasa, April 15, 2008

Foto-Foto Terkini "PERHIMPUNAN RAKSASA RAKYAT DI DEWAN SULTAN SULAIMAN", KG. BARU, KL. Tarikh:14hb. April / Masa: 8.30pm - 10.30pm (Sejarah Tercipta!)



















PERINGATAN: Foto-Foto di blog ini mempunyai Hak Cipta Terpelihara. Tidak dibenarkan samasekali mengambil foto-foto ini sebelum mendapat kebenaran serta keizinan daripada Moderator Blog terlebih dahulu. tQ.

15 ulasan:

Elhakim berkata...

perhimpunan raksaksa?
Jadinya...yang berhimpun itu raksaksa ker?

so?

mana ultraman ?

LING LING CHATT berkata...

manyak olang latang tenggok Anwar yeah....

good! good! good!

Anwar olang tak lak tidur punyea; manyak bagus.

itu mangkuok Pak Lah manyak tidur punyea, bila mau bungkos lali Australia itu dengan Monyet Hitam???

Anwar sudah latang... bagus bagus!

pedang.malam berkata...

salam..

ramainya rakan-rakan yg sudah ditipu oleh si zionis ni..

kesian..kesian..

syiah anwar bolehlah tersengih bangga..

prinsip Pas dah diinjak-injak oleh Pas sendiri di dataran tu

Salawat

A Married Man berkata...

A Married Man misses going out to rallies.

Sigh

Tanpa Nama berkata...

since this is an illegal gathering.. why the star of the night datuk seri anwar ibrahim is not being caught by the police??


answer: tak berani tangkap lah!! ahahahaha...

pedang.malam berkata...

Salam

anwar latang manyak cilaka maa..
satu kali sulah tipu sama Tok Gulu Nik Ajis..depan cakap lain,belakang cakap lain..kalu belakang azizan? sendili mau ingatlah..
satu kali lagi sulah tipu sama olang selangor..banyak kali sulah tipu masa dlm UMNO..lu ingat saya tak tau meh?!

ini bukan bagus punya olang..ini banyak busat bohong punya olang..

Dulu ha..penjala dia sudah masuk dalam pasat dia banyak buat dosa dengan itu Tun M..satu kali belakang keluar-keluar mahu tolong olang susah..

Pooorrrahh!!

Kalau itu Pak Lah Mangkok.ini olang Shanon Ahmad sulah cakap selupa dgn ini kepala SH!T..duduk dlm mangkok jamban paling bagus..

Gila-Gila!!

Salawat

rastom berkata...

Tuan Moderator Pengedar tunggal gudang garam dan dji sam soe!

Best! Pakai CAnon DSLR ke? Tengok kaler laim macam jer....

aslina_bidadari berkata...

ramainya...

Mak Su berkata...

ramai orang ek

lusukap berkata...

Pedang.malam, gua setuju sama lu! Tak tau apa spesel ini orang. Ramai sangat yang menyembah dia. Piiirah!

kaki.ayam berkata...

oooo...banyaknya umno cyber troopers ni.....

Tanpa Nama berkata...

negara masih terbela selagi kita mampu keluar menunjukkan sokongan.

umno cybertoopers...eat your heart out.

Tanpa Nama berkata...

terror gak gmabar hang...

www.hueymei.blogspot.com

maikokngang berkata...

hey man, there are so many UMNO cybertroopers here. How much you got paid hah?

Aliff berkata...

mohon izin tuan blog untuk saya mengambil sekeping daripada gambar (black 14) tuan blog untuk saya masukkan untuk mana-mana entri saya yang bersesuaian. mohon perkenan tuan blog dari saya aliff mustakim

mohzammosri.blogspot.com.
aliffmustakim@gmail.com